Συνάντηση γνωριμίας με δημοσιογράφους

Συνάντηση γνωριμίας με δημοσιογράφους

Σε συνάντηση γνωριμίας που είχα εχθές με δημοσιογράφους τους τόνισα ότι κατεβαίνω για δήμαρχος για να βελτιώσω την καθημερινότητα των κατοίκων του Λαγκαδά. Δεν πρόκειται να δώσω υποσχέσεις που δεν θα κρατήσω την επόμενη μέρα. Θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να μην προδώσω την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Παρουσίασα τους βασικούς άξονες του προγράμματός μου, το οποίο δίνει έμφαση στη διαχείριση της καθημερινότητας των πολιτών του Λαγκαδά. Δήλωσα ότι είμαι ανοιχτός σε μετεκλογικές συνεργασίες σημειώνοντας ότι οι πολίτες πρέπει να μας δούνε όλους μαζί να εργαζόμαστε για το καλό του τόπου.

Το 80% των υποψηφίων του συνδυασμού μας είναι νέα πρόσωπα που δεν περιμένουν να κερδίσουν τίποτα από το δήμο αλλά είναι έτοιμοι να προσφέρουν σε αυτόν.

Όποιος από τους συνυποψηφίους  δίνει απλόχερα υποσχέσεις είναι εκτός πραγματικότητας. Ο δήμος είναι υπερχρεωμένος και για να μην επέλθει η κατάρρευση θα πρέπει να εξοικονομηθούν πόροι. Όταν έθεσα υποψηφιότητα αποφάσισα να μη δώσω καμία υπόσχεση που δεν θα μπορώ να κρατήσω. Θέλω να μπορώ να κοιτάζω τους συνδημότες μου στα μάτια εάν εκλεγώ δήμαρχος.