Ροφαέλας Παναγιώτης

Ροφαέλας Παναγιώτης

δημοτικός σύμβουλος

Γεννήθηκα το 1992 στην Θεσσαλονίκη και μεγάλωσα στον Άγιο Χαράλαμπο Θεσσαλονίκης, ένα χωριό της Δημοτικής Ενότητας Καλινδοίων του Δήμου Λαγκαδά όπου και διαμένω μέχρι και σήμερα. Είμαι μέλος πολύτεκνης οικογένειας.

Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Καλινδοίων (Ζαγκλιβερίου) το 2010 ενώ παράλληλα από μικρός σπούδαζα μουσική στην Μουσική Σχολή Ματθαίου, απ΄ όπου και αποφοίτησα από το τμήμα λαϊκών και παραδοσιακών οργάνων το 2012. Είμαι γνώστης της αγγλικής γλώσσας.

Από μικρός ασχολήθηκα με τα δρώμενα του τόπου μου, μιας και το χωριό μου απαριθμεί μερικές δεκάδες κατοίκων.  Ασχολήθηκα στην οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο τομέα της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής γνωρίζοντας έτσι πολύ καλά τα ζητήματα που προκύπτουν στην περιοχή μας στον πρωτογενή τομέα .  Συμμετείχα σε διάφορα μουσικά σχήματα από το 2010   και από το 2017 έως και σήμερα εργάζομαι ως οδηγός στην ΚΤΕΛ  Θεσσαλονίκης Α.Ε., βιώνοντας  έτσι σε μεγάλο βαθμό τα  μειονεκτήματα που υπάρχουν στο οδικό δίκτυο  της περιοχής μας. Η φύση της δουλειάς μου και η επαφή μου με τον κόσμο με κάνουν γνώστη των προβλημάτων που απασχολούν τους πολίτες του Δήμου μας .

Συμμετέχω στην παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ του Ιωάννη Ταχμαζίδη, γιατί πιστεύω στις ιδέες και τα ιδανικά του και έχω την διάθεση να συνεισφέρω ενεργά με όλες μου τις δυνάμεις, στην ανάπτυξη του Δήμου Λαγκαδά   . Δεσμεύομαι να εργαστώ με ανιδιοτέλεια και ζήλο για ένα μέλλον όπου οι νέοι θα έχουν λόγο να γυρίσουν στα χωριά τους.

Υποψήφιοι

Κεντρωτής Πέτρος

Κεντρωτής Πέτρος

δημοτικός σύμβουλος
Μπίκας Κωνσταντίνος

Μπίκας Κωνσταντίνος

δημοτικός σύμβουλος
Τσάρος Χρήστος

Τσάρος Χρήστος

δημοτικός σύμβουλος
Γουδουσάκης Σωτήριος

Γουδουσάκης Σωτήριος

δημοτικός σύμβουλος