Πατσιαλάς Αλέξης

Πατσιαλάς Αλέξης

δημοτικός σύμβουλος
Η αγάπη του για τα τρέξιμο είναι γνωστή, αφού έχει καταγράψει με την κυριολεκτική έννοια του όρου πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ του ως δρομέας μεγάλων αποστάσεων. Ο Αλέξανδρος Πατσιαλάς ωστόσο αυτή τη φορά είπε το ναι σε έναν διαφορετικό μαραθώνιο, αυτό των δημοτικών εκλογών, αποδεχόμενος την πρόταση του Γιάννη Ταχματζίδη. Άλλωστε δύσκολα θα φοβηθεί μια πρόκληση, κάτι που αποδεικνύει το βιογραφικό του στην Ελληνική Αστυνομία, με θητεία σε υπηρεσίες για… δυνατούς, όπως η Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής και Θεσσαλονίκης, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία Αθηνών και Θεσσαλονίκης και οι Ειδικές Δυνάμεις Θεσσαλονίκης.

Ο ΠΑΤΣΙΑΛΑΣ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του βασιλείου γεννήθηκε στο Λαγκαδά το 1972 όπου πλέον διαμένει μόνιμα. Πατέρας τριών παιδιών και παντρεμένος με την ΝΙΚΟΛΈΤΑ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΤΖΗ.

Απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Λαγκαδά. Μετά την εκπλήρωση της Στρατιωτικής του θητείας εισαχθεί στην Σχολή Αστυφυλάκων της ΕΛ.ΑΣ. Με την έξοδο του υπηρέτησε σε νευραλγικες υπηρεσίες όπως στην ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ Αττικής - Θεσσαλονίκης, ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΊΑ  Αττικής- Θεσσαλονίκης καθώς επίσης στις ΕΙΔΙΚΈΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ Θεσσαλονίκης. Από το 2011 υπηρετεί στο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ-ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Λαγκαδά. 

Ασχολείται με τον Αθλητισμό συμμετέχοντας σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων καθώς πείσεις είναι μέλος Αθλητικού Συλλόγου. Επίσης συμμετέχει ως εθελοντής αιμοδότης σε διάφορους συλλόγους. 

Τηλ.6958465733

Mail.   alexrun1972@gmail.com

Υποψήφιοι

Τσιρωνά Ελένη

Τσιρωνά Ελένη

δημοτικός σύμβουλος
Καμπέρη Σαρρή Μαγδαληνή

Καμπέρη Σαρρή Μαγδαληνή

δημοτικός σύμβουλος
Τσιόκας Χρήστος

Τσιόκας Χρήστος

δημοτικός σύμβουλος
Μπίζπος Κωνσταντίνος

Μπίζπος Κωνσταντίνος

δημοτικός σύμβουλος