Νάνος Αθανάσιος

Νάνος Αθανάσιος

δημοτικός σύμβουλος

Ονομάζομαι Νάνος Αθανάσιος  και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Κάτοικος Λαγκαδά μέχρι το 2016 καθώς τα τελευταία 3 χρόνια διαμένω στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Είμαι παντρεμένος με την χοροδιδάσκαλο Αγλαΐα Καραγιάννη και πατέρας 3 παιδιών.

Σπούδασα κλασική μουσική, κατέχω πτυχίο Τρομπέτας, Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας και Ενοργάνωσης.  Διετέλεσα Αρχιμουσικός στους Δήμους Ασσήρου, Μεγάλης Παναγιάς, Ζερβοχωρίων, Ευκαρπίας, Μενεμένης και Πολυκάστρου καθώς και χοράρχης στις μικτές χορωδίες  Δήμου Μεγάλης Παναγιάς ,Μενεμένης και Πολυκάστρου.

Συντέλεσα στην δημιουργία μουσικών εργαστηρίων καθώς και στη δημιουργία του Δημοτικού Ωδείου Πολυκάστρου.

Έχω συνεργαστεί με την Χορευτική Ομάδα του Πολιτιστικού Οργανισμού Μυγδονία ως χοράρχης , με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λαγκαδά δημιουργώντας τμήμα παιδικής χορωδίας καθώς και με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Λαγυνών όσον αφορά την εκμάθηση μουσικών οργάνων στα παιδιά.

Από το 2012 είμαι συμβασιούχος υπάλληλος  στην ΥΚΠΑΑΠ του Δήμου Λαγκαδά με κύριο αντικείμενο την μουσική στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και ασκώ  καθήκοντα υπεύθυνου χοράρχη στη χορωδία του Κ.Α.Π.Η Λαγκαδά.

Είμαι ενεργό μέλος της Φιλαρμονικής ορχήστρας ‘’ΟΡΦΕΑΣ’’ του Δήμου Λαγκαδά και δραστηριοποιούμαι και ως ελεύθερος επαγγελματίας συνεργαζόμενος με πολιτιστικούς συλλόγους , μεταδίδοντας την μουσική παράδοση, ήθη και έθιμα του τόπου μας.

Πιστεύοντας ακράδαντα στην ενεργή συμμετοχή των πολιτών αλλά και στο μερίδιο ευθύνης που αναλογεί στον καθ’ένα από μας αποφάσισα για πρώτη φορά να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος  με την παράταξη του κ. ΙΩΑΝΝΗ ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗ ‘’ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ’’.

Κίνητρα μου από όπου και πηγάζει η ενέργεια μου , είναι αφενός η θέληση να προσφέρω πολιτισμό και αφετέρου η καθημερινή  ενασχόληση μου με τα παιδιά, καθώς είναι για όλους μας το σημείο αναφοράς της ζωής , των συναισθημάτων και των έργων , με απώτερο σκοπό και στόχο την προβολή και την ανάδειξη του τόπου μας.

Υποψήφιοι

Μπρούμα Κανέλλα

Μπρούμα Κανέλλα

δημοτικός σύμβουλος
Καρασαββίδης Ιωακείμ

Καρασαββίδης Ιωακείμ

δημοτικός σύμβουλος
Τσιρτσάκη Μαριάνθη

Τσιρτσάκη Μαριάνθη

δημοτικός σύμβουλος
Λιγκοβανλής Γεώργιος

Λιγκοβανλής Γεώργιος

δημοτικός σύμβουλος