Κοτσώνη Ελισάβετ

Κοτσώνη Ελισάβετ

δημοτικός σύμβουλος

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος δήμου Λαγκαδά

Δημοτική Ενότητα Λαγκαδά

Γεννήθηκε το 1978 στα Λαγυνά, όπου ζει και δραστηριοποιείται. Είναι γόνος πολύτεκνης οικογένειας, πρώτη από τα πέντε παιδιά του Αριστείδη και της Στέλλας Κοτσώνη. Είναι σύζυγος του Δημήτρη Χατζηνικολάου και έχουν δύο γιους.

Είναι καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας, απόφοιτη Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσ/νίκης του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας & Φιλολογίας. Είναι απόφοιτη – αριστούχος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχών του Α.Π.Θ., του τμήματος εικαστικών και εφαρμοσμένων τεχνών. Κατέχει μεταπτυχιακό στην Ιστορία, Ανθρωπολογία και Πολιτισμό από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και δεύτερο μεταπτυχιακό στις Επιστήμες της Αγωγής από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Εχει ενεργή συμμετοχή με διακρίσεις σε εκθέσεις ζωγραφικής και αγιογραφίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει βραβευτεί από το υπουργείο Πολιτισμού. Είναι υπεύθυνη του τμήματος Δημιουργίας Μάθησης κι Έκφρασης του πολιτιστικού συλλόγου Λαγυνών.

Είναι εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος δήμου Λαγκαδά από το 2011 έως σήμερα. Διετέλεσε Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και επί θητείας της ιδρύθηκαν οι σχολικές μονάδες του 4ου Γυμνασίου Λαγκαδά (Λαγυνά), Λυκειακές τάξεις Κολχικού και Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Λαγκαδά. Σήμερα τελεί Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, μέλος του Δ.Σ. της ΥΚΠΑΑΠ, μέλος της επιτροπής Ποιότητας Ζωής και του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

6972 136 223

F Ελσα Κοτσωνη

Υποψήφιοι

Μπίκας Κωνσταντίνος

Μπίκας Κωνσταντίνος

δημοτικός σύμβουλος
Καρασαββίδης Ιωακείμ

Καρασαββίδης Ιωακείμ

δημοτικός σύμβουλος
Γουδουσάκης Σωτήριος

Γουδουσάκης Σωτήριος

δημοτικός σύμβουλος
Μάμμου Ελένη

Μάμμου Ελένη

δημοτικός σύμβουλος