Γουδουσάκης Σωτήριος

Γουδουσάκης Σωτήριος

δημοτικός σύμβουλος

Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

e-mail : sotos.dinami@gmail.com

κιν. 6974122133  –  τηλ. 2394020089

 

Κατάγομαι από την Ορεστιάδα του Ν. Έβρου.

Σύζυγός μου η Ιωάννα Στανούδη του Χρήστου και της Χρυσάνθης, πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Birmingham.

 

_ Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία ξεκίνησε το έτος 1993 με την επιτυχή λήψη του Διπλώματός μου ως «Διπλ.Πολιτικός Μηχανικός» του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ.) και την εγγραφή μου ως μέλους του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.).

_ Τα στρατιωτικά μου δικαιώματα ολοκληρώθηκαν με την προαγωγή μου σε εφέδρο Ανθλγό(ΜΧ) το έτος 1996.

_ Από το έτος 1993 εργάζομαι μόνο στον ιδιωτικό τομέα.

_ Κατέχω Μελετητικό Πτυχίο «Γ» τάξης (ανώτατη τάξη) στην κατηγορία «8» (Στατικές Μελέτες) και πτυχίο «Α» τάξης στην  κατηγορία «13» (Υδραυλικές Μελέτες) από το Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων.

_ Κατέχω πτυχίο εξειδίκευσης ως «Αξιολογητής Ακίνητης Περιουσίας» από το Πανεπιστήμιο «Μακεδονία» Θεσσαλονίκης.

_ Είμαι εγγεγραμμένος στα μητρώα του ΥΠ.Ε.Κ.Α και Ε.Υ.ΕΠ.ΕΝ. ως «Ενεργειακός Επιθεωρητής» στην κατηγορία «Επιθεώρηση Κτηρίων»

_ Είμαι εγγεγραμμένος ως «Δικαστικός Πραγματογνώμονας» στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής για τη διενέργεια ειδικών τεχνικών πραγματογνωμοσυνών.

_ Διατηρώ από το έτος 2009 Μελετητικό Γραφείο στην πόλη του Λαγκαδά.

 

_ Το αντικείμενο των έργων μου εδώ και 25 έτη, περιλαμβάνει κυρίως την εκπόνηση Στατικών Μελετών και την ειδική επίβλεψη αυτών.

Οι μελέτες αυτές έχουν εφαρμοσθεί στον ιδιωτικό τομέα στις κατηγορίες των Μεταλλικών Βιομηχανικών κτηρίων, Ξενοδοχείων, Κτηρίων Κατοικιών από Ωπλισμένο Σκυρόδεμα και των Παραδοσιακών Ξύλινων και Λιθόκτιστων Θερέτρων.

Έχω συνεργασθεί με ομάδες μελετών για την εκπόνηση Στατικών μελετών δημοσίων κτηρίων στη Β.Ελλάδα όπως : Γέφυρες, Οδικές Σήραγγες (τούνελ), Δημοτικές Πλατείες, Αθλητικά Γήπεδα, Κολυμβητήρια, Νοσοκομεία.

Λοιποί τομείς επαγγελματικής δραστηριότητας είναι οι τρισδιάστατες φωτορεαλιστικές αρχιτεκτονικές απεικονίσεις, τοπογραφικές εργασίες πεδίου, κτηματολογικές μελέτες, ενεργειακές επιθεωρήσεις κτηρίων και οικονομοτεχνικές μελέτες εκτίμησης ακινήτων.

 

_ Είμαι για πρώτη φορά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος και επιθυμώ να συνεισφέρω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου, στη γενικότερη βελτίωση του Δήμου μας, σε θέματα συναφών των επαγγελματικών μου ειδικοτήτων.

Υποψήφιοι

Λάζαρος Πιπινίκας

Λάζαρος Πιπινίκας

δημοτικός σύμβουλος
Κωνσταντινίδου – Χατζηκυριακού Κωνσταντίνα

Κωνσταντινίδου – Χατζηκυριακού Κωνσταντίνα

δημοτικός σύμβουλος
Καμπέρη Σαρρή Μαγδαληνή

Καμπέρη Σαρρή Μαγδαληνή

δημοτικός σύμβουλος
Μάμμου Ελένη

Μάμμου Ελένη

δημοτικός σύμβουλος