Γεωργιάδου Εύα

Γεωργιάδου Εύα

δημοτικός σύμβουλος

Ονομάζομαι Γεωργιάδου Εύα και γεννήθηκα το 1972 στα Μετέωρα Θεσσαλονίκης, όπου και τελείωσα το σχολείο. Ως παιδί περνούσα μέρος των διακοπών μου στις Πέντε Βρύσες(πρώην Δήμου Βερτίσκου) Λαγκαδά, απ’ όπου κατάγομαι.

Η αγάπη μου για τα παιδιά ήταν η αιτία να ασχοληθώ με το επάγγελμα της Βοηθού Βρεφονηπιοκόμου, τελειώνοντας τη Σχολή Πυθαγόρα.

Εργάστηκα στον παιδικό σταθμό “Παραμυθένιο σπίτι”στο Λαγκαδά για πολλά χρόνια και στην οικογενειακή επιχείρηση αρτοποιίας, που διατηρούσαμε στις Πέντε Βρύσες,

Ταυτόχρονα ασχολήθηκα με τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού μου, στον οποίο ήμουν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για πολλά χρόνια.

Διορίστηκα και έζησα στην Αράχωβα για τέσσερα χρόνια. Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη με μετάθεση σε παιδικό σταθμό του “Οργανισμού Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) Δήμου Θεσσαλονίκης”, αποφάσισα χωρίς δεύτερη σκέψη  να ζήσω μόνιμα στις Πέντε Βρύσες.

Δραστηριοποιούμαι στον Πολιτιστικό Σύλλογο, του οποίου είμαι πρόεδρος δίνοντας έμφαση στην πολιτιστική κληρονομιά, στις κοινωνικές δράσεις, προσπαθώντας εθελοντικά να δώσουμε λύσεις σε καθημερινά προβλήματα του τόπου μας.

Είμαι ενεργό μέλος του Φιλόπτωχου Ταμείου της Ενορίας Γεννήσεως της Θεοτόκου.

Με γνώμονα την αγάπη για τον τόπο μου και με βαθύ το αίσθημα της ευθύνης, πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση για να προσπαθήσω να δώσω λύσεις στα προβλήματα των χωριών της Δημοτικής Ενότητας Βερτίσκου και να συνεισφέρω στην βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.

Στόχος μου είναι να δημιουργήσω τις προϋποθέσεις  ώστε νέοι άνθρωποι να επιθυμούν να ζήσουν στον τόπο μας.

Υποψήφιοι

Ροφαλίκος Γεώργιος

Ροφαλίκος Γεώργιος

δημοτικός σύμβουλος
Κουρουκλίδης Βασίλειος

Κουρουκλίδης Βασίλειος

δημοτικός σύμβουλος
Ροφαέλας Παναγιώτης

Ροφαέλας Παναγιώτης

δημοτικός σύμβουλος
Κεντρωτής Πέτρος

Κεντρωτής Πέτρος

δημοτικός σύμβουλος