Δέκα δημοτικοί σύμβουλοι Λαγκαδά στο συνδυασμό Ταχματζίδη

Δέκα δημοτικοί σύμβουλοι Λαγκαδά στο συνδυασμό Ταχματζίδη

Δέκα εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δημάρχου Λαγκαδά Γιάννη Ταχματζίδη και τον συνδυασμό του “Δύναμη Ευθύνης”.

Πρόκειται για πρόσωπα που προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους, διαθέτουν εμπειρία από την τοπική αυτοδιοίκηση και είναι έτοιμοι για μία ακόμη εκλογική αναμέτρηση.

O κ. Ταχματζίδης ανέφερε σχετικά: “Η Διοίκηση του Δήμου είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, δεν ειναι χόμπυ, ουτε εκπλήρωση προσωπικών φιλοδοξιών. Διοικητική εμπειρία, αντίληψη των προβλημάτων, των προτεραιοτήτων και του τρόπου επίλυσης τους με διαφανείς διαδικασίες αποτελούν την εγγήηση μιας αποτελεσματικής Δημοτικής Αρχής“.

Αϊβαζίδης Χαράλαμπος

Αντιδήμαρχος Οικονομικών με καταγωγή από το Κολχικό. Προέρχεται από το συνδυασμό του Γ. Καραγιάννη.

Αϊναλής Χρήστος

Πρόεδρος Γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Λαγκαδά. Κατάγεται από την Ασσηρο. Συμμετείχε για πρώτη φορά στις εκλογές του 2014 με την παράταξη Γ. Καραγιάννη.


Αλβανού Αννίτα

Κατάγεται από το Ζαγκλιβέρι. Συμμετείχε για πρώτη φορά στις εκλογές του 2014 με την παράταξη Γ. Καραγιάννη, όπου εκλέχτηκε πρώτη σε σταυρούς δημοτική σύμβουλος από την εκλογική περιφέρεια Καλινδοίων .


Κολασίδης Ιωάννης

Κατάγεται από την Αυγή. Διετέλεσε αντιδήμαρχος επί θητείας Γ. Αναστασιάδη για θέματα εμπορίου και αθλητισμού. Στις εκλογές του 2014 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Γ. Καραγιάννη.

Κοτσώνη Ελισάβετ

Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά. Επι θητείας Γ. Αναστασιάδη διετέλεσε Πρόεδρος Γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Λαγκαδά. Στις εκλογές του 2014 εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Αναστασιάδη.

Λούρδα Βασιλεία

Κατάγεται από το Ζαγκλιβέρι. Στις εκλογές του 2014 εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Γ. Αναστασιάδη.

Πιπινίκας Λάζαρος

Πρώην Πρόεδρος Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Λαγκαδά. Στις εκλογές του 2014 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Γ. Καραγιάννη.

Μπρόζος Φώτιος

Κατάγεται από το Καλαμωτό. Στις εκλογές του 2014 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Γ. Αναστασιάδη.

Σαρίκου Αννα

Κατάγεται από το Καβαλάρι. Στις εκλογές του 2010 εκλέχτηκε πρώτη σε ψήφους σύμβουλος με την παράταξη Γ. Καραγιάννη (1.010). Στις εκλογές του 2014 εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος με την παράταξη Γ. Αναστασιάδη.

Τζανής Μιχαήλ

Πρώην πρόεδρος ΥΚΠΑΑΠ Δήμου Λαγκαδά και πρώην πρόεδρος Κοινότητας Γερακαρούς. Στις εκλογές του 2014 συμμετείχε με την παράταξη Γ. Καραγιάννη.